tisdag 21 april 2009

Fever



Jag är sjuk, har slagit ut mig och det blir inget jobb idag.Jag kommer bli sängliggande. Tänker på uppgiften och filmen. Igår såg vi på film. Den svenska filmen "Kärlek 3000". Ingen vidare film, men ambitiös. Regissören Shahriyar Latifzadeh har vunnit Bosse Widerberg stipendiumet vilket är suveränt och gått filmhögskolan.Fast filmen har stora problem, speciellt med manuset och att han själv gör huvudrollen. Dock, var hans novellfilm "Kärlek 2000" mycket bättre och var charmig. Kul med Josefine Ljungman. Henne vil jag jobba med någon gång.

Nu skriver jag här på bloggen och ska snart lägga mig i soffan med en filt och kolla mer på film. Film, film, film. Ja jag vet.

Fotboll då? Gjorde ett jätte töntigt test på Facebook igår och kollade vilken Karlskoga kändis jag var mest lik. Ulrika Knape, ja det är ju helt okey.Där frågade dom om sport och shit vad jag är ointresserad. Har jag alltid varit det? Jag spelade ju fotboll i 5/6 år iallafall, var jag i trans eller var det bara för att göra pappa glad. Han tränade själv lag och båda mina bröder var duktiga fotbollspelare. Varför spelade jag så länge. Gjorde jag ens några mål?

För att hedra pappa som var en bra man , lägger jag in en bild på honom. Han ville mig nog bara väl, teatern den hittade jag in på istället. Fotbolls skorna blev för små och sedan kastades dom i soporna. Stackars pappa.

Inga kommentarer: