torsdag 27 augusti 2009

Klar efter tre veckor.. Nästan

Jag och Tom skapar filmen "En dag i solen"

Johanna Apelgren har en roll. Här divar hon sig mellan tagningarna.

Jag och mina huvudroller, Robin och Felicia. Dom är strålande.

Kristoffer och Robin softar i Arvika. Ska snart göra en stor scen.
Snart börjar jag filmhögskolan, åker ner redan imorgon. Känner ni någon som ska åka till Götet idag så har jag en biljett ikväll. Ångrade mig, åker imorgon istället.
Jag ska på en resa med min klass i helgen. Angelica flyttar upp alla grejer under tiden. Snällt, idag ska vi packa igen. Få med allt, och vi har inte lite grejer. Fy satan.
Ska bli kul med skolan. Börjar bra med Weekend sedan ska vi till Island. Innan det ska vi filma
tre dagar till med En dag i solen gänget. Vi har haft massa sköna människor med oss under dessa tre veckor både bakom och framför kameran. Skit kul har det varit och skit jobbigt. Är helt slut.
Just nu sitter jag vid datorn och segar. Angelica pratar i telefonen med Daniel. Ska snart dra igång med massa saker. Till skroten med saker, köpa mer flyttlådor och laga mat.
Mitt liv är händelserikt och det tackar jag för.
Nu ska jag gå och fixa och jag lovar att jag ska bli bättre på att uppdatera bloggen.



söndag 9 augusti 2009

Örebro


Igår var jag och Angelica i Örebro. Vi käkade, shoppade och så åt vi glass under ett stort träd i skuggan. Jag åt Top Hat ( Har blivit mindre ) och Lilla A åt Sandwich krossadchoklad. Det var toppen mysigt. Sedan var Tove här igår och hjälpte Angelica med hårfärgning. Titta på bilden. Hon ska bli ljusbrun men sånt tar ju tid. Hon har en tung process framför sig. Jag själv lagade mat undertiden. Det blev kycklinggryta med massa gott i och pasta.

Idag så ska jag fixa med filmen. Gänget kommer tillbaka från hela Sverige.
Har fått en köpare på lägenheten, känns bra.
Nu är det bara 1000 saker kvar. Har blivit rånad på 500 spänn senast jag åt Pizza. Ska gå dit idag och kolla om jag kan få tillbaka dom. Får jag inte det så kommer jag skriva ut vilken Pizzeria det var och sedan VARNA ER! Men vill vara skysst först, det kanske var ett misstag.


Kram

lördag 8 augusti 2009

Statister

http://karlskoga-kuriren.se/kulturnoje/kultur/1.525818

SÖNDAG 16/8
SÖKER VI STATISTER MED BILAR TILL BILBINGO Från 11.00 - 16.00
behöver vi statister som kan vara med i filmens största scen.Är ni intresserade så maila endagisolen@gmail.comScenen spelas in i Karlskoga, Nobelhallen

MÅNDAG 17/8
SÖKER VI STATISTER TILL STRANDSCEN Från 09.00 - 15.00 behöver vi statister som kan vara med på en badstrand. Är ni intresserade så maila endagisolen@gmail.comScenen spelas in i Karlskoga, Towerbeach

fredag 7 augusti 2009

Ja ni

Torbjörn Rapp
Julia Sjöberg och Ebba Venuti

Ungarna i kojan (Märtha, Jonatan och Rebecka)

Hasse Öhman som Sammi


Har kommit hem nu efter en veckas fullt ös. Vi har spelat in en hel del nu och det känns bra.
Kommer bli en jätte intressant film om vädret är med oss.
Vi har haft fint besök av Bengt och Hans Danneborn. Dom ska filma med Jennifer på söndag. Hon kommer göra en strålande scen.
Mina nya skådespelare fungerar väldigt bra. Robin, Felicia är fynd. Ska bli kul när Kristoffer kommer på Söndag. Annars är vi ett sjukt mysigt filmkollektiv. Vi som bor tillsamans är Sanna, Robin, Tom, Victor, Andreas, Krick, Kristian, Adam, David men Majs och Johanna är med också. Även våran bakom filmare Linnea. Vi har haft hjälp av Klas förra helgen också.
Ja nu längar jag efter nästa vecka. I helgen ska jag slappna av och åka till Örebro.

Har spelat in en vecka.







Här får ni några smakprov. Ska skriva mera jag lovar.